Померла легендарна голлівудська акторка і співачка

Стало відомо про смерть легенди Голлівуду Доріс Дей. Актриса померла у віці 97 років. Найбільшу популярність зірка отримала наприкінці 50-х - 60-х років, повідомляють Патріоти України.

Доріс Дей була співачкою, акторкою та активісткою із захисту тварин. Її кар'єра почалася в кінці ери класичного голлівудського кіно з фільму "Роман у відкритому морі". Дей також зіграла головну роль у фільмі "Лихо Джейн" і знялася у фільмі Альфреда Хічкока "Людина, яка занадто багато знала" з Джеймсом Стюартом.

Її найуспішнішими фільмами були романтичні комедії, в яких вона знялася разом з Роком Гадсоном і Джеймсом Гарнером, такі як "Інтимна розмова" і "Посунься, люба".

2011 року вона випустила свій 29-й студійний альбом My Heart, який увійшов до десятки найкращих альбомів Великої Британії з новим матеріалом. Серед нагород, які отримала Дей: премія Grammy Lifetime Achievement Award і премію Legend Award від Товариства співаків. 1960 року вона була номінована на премію "Оскар" за найкращу жіночу роль у стрічці "Інтимна розмова".

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...