Померла легендарна італійська актриса

На 96 році життя не стало знаменитої Джини Лоллобриджиди. Про смерть примадонни європейського кінематогрофа 16 січня повідомило італійське видання Il Messaggero.

Джина Лоллобріджіда

Лоллобриджиді було 95 років. Причин не називаються. Відомо, що у вересні 2022 року її було госпіталізовано з переломом стегнової кістки.

Джина Лоллобриджида народилася у 1927 році в Італії. Вона стала відомою у 1952 році після ролі у фільмі «Фанфан-Тюльпан». Потім була картина «Собор Паризької Богоматері» (1956), яка принесла акторці всесвітню славу.

Фільмографія Лоллобриджиди налічує кілька десятків картин. З 1960-х років актриса почала рідше зніматися, приділяючи час фотографії та створенню скульптур, а також благодійності.

У 2018 році Лоллобриджида здобула іменну зірку на Алеї слави Голлівуду у Лос-Анджелесі.

Зі зростанням популярності актрису почали називати найкрасивішою жінкою у світі.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...