Лікарі робили все можливе: Померла медсестра, яка постраждала під час пожежі в реанімації на Прикарпатті

У п'ятницю, 14 січня, в Києві померла медсестра Косівської лікарні Світлана Ватаманюк, постраждала при пожежі у реанімації Косово, зазначають Патріоти України.

"Вічна пам'ять….Ватаманюк Світлана Омелянівна 24.03.1963 р. н. працювала в Косівській районній лікарні в реанімації медсестрою з першого дня заснування реанімації в Косово і до останнього фатального дня пожежі, стаж роботи в реанімації 32 роки, - написала місцева активістка Юлія Тарінська.

Як відомо, у жінки були значні опіки тіла. Її перевезли в опіковий центр у Києві, але не змогли врятувати. Нагадаємо, пожежа в реанімації лікарні Косово стався 28 грудня минулого. Спочатку загинули двоє пацієнтів. Потім жертв стало четверо. Тепер загиблих - п'ять. Ще у трьох людей опіки тіла 90%, 60% і 20%. Постраждалі перебувають в обласній клінічній лікарні Івано-Франківська.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...