Померла на очах у дитини: У човні, який розстріляли окупанти на Херсонщині, була адвокатка з Дніпра

У човні з людьми, який розстріляли на Каховському водосховищі російські військові, була адвокатка з Дніпра Аліна Молчанова. Жінка загинула на очах у своєї дитини, разом з якою вона намагалася врятуватися з окупації. Про це повідомили на сайті Національної асоціації адвокатів України. Аліні Молчанова було 39 років, її син залишився без матері, передають Патріоти України.

Колеги жінки висловили щирі співчуття її рідним та близьким. На засіданні Опікунської ради було вирішено виділити сім'ї загиблої 100 тисяч гривень. "Аліна Молчанова, упокій Господи твою душу. Ти була світлою, доброю і справжньою. Співчуття близьким і рідним. Поділяю ваш біль і скорботу", –написала знайома загиблої адвокатки Олена Кречетнікова.

Вона зазначила, що Аліна разом із сином втікала з окупованої Херсонщини та просто хотіла потрапити разом із дитиною додому. "Найкраща мама і дружина, професіонал своєї справи, надійний друг і при цьому приваблива і розумна жінка. Вічна пам'ять, співчуття сім'ї та сил синочку, у нього була любляча і турботлива мама, яка для мене була прикладом, у це неможливо повірити", – написала у Facebook Тетяна Денисенко.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...