Померла прямо на місці: На Львівщині водій під наркотиками скоїв ДТП і втратив дружину (фото)

У селі Лагодів на Львівщині 27-річний місцевий мешканець під дією наркотиків сів за руль ВАЗ-2109 ("Лада") й потрапив в аварію, внаслідок якої загинула його дружина.

ДТП трапилася 4 травня приблизно о 22:00. Про це інформує сайт ГУ Нацполіції в області (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

Попередньо встановлено, що водій автомобіля не впорався з керуванням й зіткнувся з деревом на узбіччі дороги. Його пасажирка, 32-річна дружина, від отриманих травм померла на місці події.

Правоохоронці встановлюють обставини аварії, проводячи досудове розслідування. Хоча ще під час медичного освідчення було встановлено, що чоловік керував транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 2 86-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає 5-10 років ув’язнення із позбавленням права керувати транспортними засобами на такий само строк. Водія "Лади" вже затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, суд має обрати йому запобіжний захід.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...