Померла зірка легендарної стрічки "Тіні забутих предків" та секс-символ радянського кіно

Знаменита актриса довгий час боролася із хворобою ніг

Стало відомо про те, що померла Тетяна Бестаєва, відома радянська актриса. Про смерть повідомила пресслужба театру імені Мосради, зазначають Патріоти України.

Артистка пішла з життя у віці 84 років. Знаменитість довгий час боролася із важким захворюванням. У травні цього року її екстрено госпіталізували через проблеми з ногами. Медикам довелося ампутувати стопу.

Тетяна Бестаєва дебютувала в кіно в 1958 році в музичному фільмі «Матрос з «Комети». Її вважали секс-символом Радянського Союзу в 1960-і роки. Її вважали секс-символом Радянського Союзу в 1960-і роки. Бестаєву прославила роль у фільмі «Тіні забутих предків», де та першою з радянських актрис знялася оголеною.

Актриса грала разом із Фаїною Раневською, Любов'ю Орловою, Ростиславом Пляттом і Георгієм Жженовим, була близькою подругою Людмили Гурченко.

Особливу популярність їй принесла роль Палагни у фільмі Сергія Параджанова «Тіні забуті предків», де її партнером був Іван Миколайчук.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...