Померла зірка радянського кіно, яка грала у фільмі "Весілля в Малинівці"

На 87-му році життя помер радянський та російський актор Микола Сліченко. Найбільшу популярність йому принесла роль у фільмі "Весілля в Малинівці". Про смерть артиста повідомляється на сайті театру "Ромен", художнім керівником якого він був довгі роки, передають Патріоти України.

"Зірка Миколи Сліченко завжди сяятиме на небосхилі у сузір'ї "Тельця", пам'ять про нього ми назавжди збережемо в наших серцях", - зазначили колеги.

Що стало причиною та дату смерті актора в театрі не уточнили, але в Вікіпедії сказано, що він помер 2 липня від ускладнень, викликаних Covid-19. Заступник директора з маркетингу театру "Ромен" Галина Гофман заявила, що смерть актора не пов'язана з коронавірусом. "Це не ковід. Це не має ніякого відношення до ковіду", - сказала вона у коментарі РЕН ТВ.

На рахунку Миколи Сліченка десятки ролей в театрі та кіно. Він знявся в таких фільмах, як "В дощ і сонце", "Новорічний календар", "Мій острів синій", "Військово-польовий романс" та інші. У картині "Весілля в Малинівці" Сліченко зіграв Петрю Бессарабця, помічника Назара Думи.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...