Померла зірка серіалів "Кармеліта" і "Щасливі разом"

Ігор Бондаренко помер у Москві у віці 55 років. Довгі роки він страждав недугом. Відомий російський актор пішов з життя, в п'ятницю, 14 листопада. Про це повідомляє театр "ФЕСТ", в якому довгі роки служив Бондаренко, передають Патріоти України.

"Він був видатним майстром сцени. Над його комічними персонажами глядачі реготали до сліз, а трагічні ролі змушували стискатися серця. І кожна роль була зроблена тонко, безмірно талановито, опрацьована до дрібниць", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що телеглядачі знають Бондаренка за ролями в таких популярних серіалах, як "Кармеліта", "Щасливі разом", "Хитровка", "Вісімдесяті" і "Реальні пацани".

Користувачі мережі висловили свої співчуття.

  • Яка несподівана, сумна новина. Мої співчуття рідним і колегам. Чудовий актор!
  • Світла пам'ять прекрасному і талановитому акторові. Дуже гірко усвідомлювати, яка це втрата для всіх -для театру, для глядачів, для рідні і друзів;
  • Царство небесне улюбленому акторові театру "ФЕСТ"!!! Величезна втрата для глядача!!!
  • Співчуття рідним близьким. Світла пам'ять;
  • Дуже важка новина. З Братика Кролика в його виконанні почалося наше знайомство з Фестом (і моє, п'ятирічне, з театром взагалі). Коли з однокласниками, вже на перших дорослих виставах, сперечалися, кому дарувати спільний від усіх букет, часто сходилися на його кандидатурі - бо його виконання подобалося всім.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно