Померли в один день: У Львові COVID-19 за добу забрав життя відомих у місті журналістки, підприємця та професора

Троє відомих львів’ян померли за одну добу від коронавірусу (COVID-19). Як повідомляє "Еспресо.Захід", на 53-му році життя померла головна редакторка газети "Бойківська думка" Іванна Русин, передають Патріоти України.

Вона була випускницею факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка, членом Національної спілки журналістів України з 2001 року, членом секретаріату Львівської облорганізації НСЖУ.

Також серед померлих – відомий підприємець, колишній віцепрезидент Українського національного комітету Міжнародної торговельної палати ICCUkraine Михайло Коропецький. Йому було 62 роки.

Крім того, хвороба забрала життя громадського діяча, колишнього лектора Українського вільного університету в Мюнхені, професора кафедри українознавства Національного медичного університету імені Данила Галицького Ігоря Ходака. Він тривалий час був головним редактором видавництва "Червона Калина".

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...