Померли в один день: У Москві пенсіонера придавило шафою, а його дружина від побаченого померла від інфаркту

В Останкінському районі Москви пенсіонерка померла від інфаркту, побачивши, як її чоловіка прибило шафою. Про це повідомляє "Московський комсомолець", інформують Патріоти України.

81-річна Галина Дмитрівна та 84-річний Олександр Іванович жили у двокімнатній квартирі на вулиці Верхоянська. Чоловік в молодості отримав контузію голови, згодом він осліп, насилу пересувався, іноді у нього виникали напади. А на початку липня 2021 року він лежав у психіатричній лікарні.

Родичі запідозрили недобре, коли подружжя перестало виходити на зв'язок. 23 липня співробітники МНС відкрили двері і виявили тіла пенсіонерів.

Олександра Івановича придавило книжковою шафою, що не була прикріплена до стіни. Меблі з книгами зачепили телефонний провід, тому телефон був весь час зайнятий. Тіло Галини Дмитрівни знайшли в сусідній кімнаті. Згідно з попередньою інформацією, у пенсіонерки відмовило серце.

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...