"Помідори самі себе не підвʼяжуть": Літня жінка самовільно зняла та забрала собі знаки "Міни" (відео)

В одному із деокупованих населених пунктів жінка зняла близько десятка попереджувальних знаків з написами "Міни". У ДСНС припускають, що жінка намагалася використати їх у господарстві, хоч точної мети такого вчинку не знають, передають Патріоти України.

"Помідори самі себе не підвʼяжуть". Мабуть, так думала ця бабуся, коли пакувала на свій велосипед попереджувальні знаки "Міни" в одній із деокупованих областей. Тим самим ця пані наразила на небезпеку сотні місцевих мешканців, адже необстежені саперами ДСНС території залишилися без маркування!" - йдеться в повідомленні ДСНС.

Рятувальники наголошують, що робити так ужодному разі не можна, адже відсутність попереджувальної інформації наражає людей на смертльну небезпеку. "Принцип "у господарстві все знадобиться" тут не діє. Попереджувальні знаки тому і встановлюють, щоб попередити і вберегти. А їх відсутність може стати причиною травмування та загибелі людей! Бачите такі позначки - ні в якому разі не забирайте з собою. Ви додаєте ще більше роботи саперам, яким доводиться постійно встановлювати нові. І головне: не ігноруйте такі попереджувальні знаки. Адже близько 26% території України досі є потенційно небезпечною та потребує обстеження", - додають у ДСНС.

План не спрацював: Суд визнав ухилянтом ексстудента духовного вишу, який сховався від ТЦК у машині

понеділок, 20 травень 2024, 11:56

Решетилівський районний суд Полтавської області визнав винним колишнього студента духовної колегії в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації і призначив три роки позбавлення волі. Про це повідомляє "Главком" з посиланням на дані су...

Далекобійників не перевірятимуть? У Держприкордонслужбі розповіли про перетин кордону водіями

понеділок, 20 травень 2024, 11:50

Протести далекобійників, які частково перекривали трасу Київ-Одеса у суботу, 18 травня, могли стати причиною зміни рішення про сувору перевірку водіїв при перетині кордону. Звичайно, це лише припущення, але вчора, 19 травня, речник ДПСУ Андрій Демченко...