Помінялися ролями й статями: Чоловік народив немовля... замість дружини (фото)

В Індії 23-річний трансгендерний чоловік у середу, 8 лютого, народив немовля. Пара каже, що їх привітали "сльозами радості". Про це пише ВВС, передають Патріоти України.

23-річний Захад народився жінкою, проте завжди почувався чоловіком, його партнерка 21-річна Зія Павал при народженні була чоловіком, проте зараз вважається жінкою.

Пара почала зустрічатись кілька років тому, перебуваючи на різних етапах зміни статті. Тоді вони вирішили, що хочуть стати батьками. Для цього Захаду довелось припинити гормональну терапію і на той момент йому ще не видалили матку та яєчники, а тому народження дитини стало реальним.

21-річна Павал розповіла, що її родина дуже консервативна, а тому не зрозуміла дівчину. Батьки 23-річного Захада з розумінням поставились до ситуації та навіть допомагали йому під час вагітності.

Частина трангендерної спільноти Індії зустріла народження дитини у Захада та Павал зі сльозами радості, проте інша - не сприйняла цього. Павал навчає студентів танців, а Захад працює в супермаркеті. Пара зізнається, що після народження немовляти їм доведеться ще більше працювати, щоб утримувати свою родину. В Індії живе близько 2 мільйонів трансгендерів. У 2014 році верховний суд Індії постановив, що вони мають такі ж права, як інші люди. Але їм все ще важко отримати доступ до освіти та охорони здоров'я.

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...