Помінявся з водієм місцями? У Range Rover, який влетів у натовп киян, їхав власник коней Януковича

Чоловіки дивно вибирались зі свого авто, а "швидка" приватної клініки, що примчала з таємничих причин, могла робити крапельницю для видалення алкоголю з крові бізнесмена.

В автомобілі Range Rover, який у понеділок зіткнувся з Tesla і влетів у натовп людей у центрі Києва, їхав бізнесмен і власник кінного заводу «Міленіум» Костянтин Згара, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Інформатор».

За словами очевидців, після ДТП з Range Rover вийшли двоє чоловіків. При цьому вони обидва залишили салон через водійські двері, тому не зрозуміло, хто був за кермом.

Згара підтвердив журналістам, що їхав на позашляховику і нібито на зелений сигнал світлофора. Другий чоловік з Range Rover пізніше заявив, що за кермом автомобіля був він, а бізнесмен сидів на пасажирському сидінні.

Примітно, що до місця аварії під’їжджала ще одна «швидка», в якій Згара провів 10 хвилин. За даними «Інформатора», це була приватна бригада швидкої допомоги, яку викликав бізнесмен. Свідки стверджували, що в автомобілі «швидкої» Згарі можуть ставити крапельницю, щоб на огляді він виявився тверезим. Яку саме допомогу надавали медики бізнесменові невідомо.

Згідно з публічною інформацією, Згара володіє кінним заводом у Маріуполі, де можуть перебувати коні екс-президента Віктора Януковича і олігарха Олександра Онищенка. Ще в 2014 році боєць батальйону «Дніпро-1», а пізніше нардеп Володимир Парасюк писав, що Згара – «один з бойовиків Ахметова в 90-х», який захоплював коней рейдерським способом.

Костянтин Згару в «Жокей-клуб «Україна»
Окрім того, бізнесмен є головою «Жокей-клубу «Україна».

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...