"Помогите хоть кто-нибудь!": Жителі Сибіру благають їх врятувати від пожеж та диму (фото)

Люди скаржаться на головні болі і нестерпний запах, а також закликають владу вирішити проблему.​

Через дим та нестерпний запах усі ходять в масках. Фото: соцмережі.

Жителі Евінського району поскаржилися в соцмережах, що і до них вже дійшли наслідки потужних пожеж на сході Росії. У соцмережах вони показують кадри, де видно лякаючі картини. Фото зроблені за останні кілька днів. На них видно, як затягнуло димом селище Байкин, повідомляють Патріоти України.

Місцеві через наслідки пожежі змушені весь час ходити в захисних масках. Люди скаржаться на головні болі і нестерпний запах, а також закликають владу вирішити проблему. "Опять все плохо. От дыма болит голова и дерет горло. На этом цензурные слова закончились", - написала в Instagram Аліна Власова.

"Когда это все закончится уже? Сил нет уже никаких. В офисе работать невозможно, пахнет гарью. На улице еще хуже. Голова болит и тошнота от этого дыма. Помогите хоть кто-нибудь. Люди в масках ходят. Что будет дальше?", - пише Ольга Абдулахимова.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...