"Помолиться никогда не вредно": Путін оконфузився невдалим жартом про Бога (відео)

Президент Росії Володимир Путін поділився порадою про те, як потрібно молитися Богу, і потрапив під хвилю насмішок. Курйоз трапився під час його зустрічі з громадськими діячами Липецька. Відповідним відео поділився у Twitter "Кремлівський пул РІА", передають Патріоти України.

"Помолитися ніколи не шкідливо. Але тільки так, щоб особливо Господу не набридати тільки", – сказав російський лідер. Як додали автори ролика, цим він тільки "розсмішив до сліз" жінку, яка й ставила йому відповідне запитання. Водночас у коментарях під відео користувачі соцмережі теж посміялися з чергового конфузу глави РФ. "Є легенда, що під час хрещення Путіна з'явився ангел, і сказав що той зможе виконати два бажання. І коли батя Пині мамці очі виколов, одне бажання маленький Вова витратив, щоб врятувати очей Матері, а другим побажав величі Росії. Росію любить більше, ніж матір!! " – іронічно підкреслив підписник.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...