Помста Бені? У головному офісі "ПриватБанку" озброєні силовики влаштували обшук

До головного офісу "ПриватБанку" в Дніпрі прийшли силовики зі зброєю, які провели там обшуки. Вони пов'язані з одним із договорів, що раніше був укладений банком, передають Патріоти України.

Обшуки проводили співробітники Соборного відділення поліції Дніпра, розповіли "Liga.net" у пресслужбі фінустанови. Наразі силовики покинули приміщення банку.

Речник "Приватбанку" Олег Серга зауважив, що обшук пов'язаний з одним із договорів банку. Проте, силовики не вилучали з офісу документи та техніку.

За словами працівників банку, це скоріше був не обшук, а "візит" співробітників поліції з автоматами. Через це фінустанова готує заяву до правоохоронних органів.

Інвестиційний банкір Сергій Фурса пов'язав ці обшуки у банку із зустріччю Президента України Володимира Зеленського з колишнім власником "Приватбанку" Ігорем Коломойським, яка пройшла ввечері 10 вересня. Вони обговорили питання ведення бізнесу в Україні та енергетичну сферу.

"А ви говорите українська держава неповоротка. Тільки вчора президент зустрівся з Коломойським, а вже сьогодні поліція прийшла з обшуками в державний Приватбанк. Можуть, коли хочуть. Захист бізнесу по-українськи. Держава, як може, намагається захистити українського підприємця від судового свавілля в Лондоні і США", – написав Фурса. Як відомо, саме так розглядаються гучні приватівські справи пана Коломойського.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...