Помста Путіна: Підмосковний маєток Пугачової та Галкіна у селі Грязь заарештовано, - ЗМІ

Після повідомлень про те, що сімейство Пугачової-Галкіних передумало продавати замок у підмосковному селі Грязь, у росЗМІ з'явилися відомості про арешт цієї нерухомості нібито за податкові борги. Зокрема про це повідомив Mash.

«Ще 2018-го Галкін ходив по судах через гроші, несплачені державі. Суми були дрібні, але через те, що траплялося це не раз і не два, пристави взялися за справу», — пише видання.

За даними журналістів, саме податкові проблеми завадили продати будинок із 20 кімнатами, басейном та підземним гаражем, за які сам Галкін хотів отримати мільярд (ріелтори нібито були готові дати 500 млн.).

Крім цього, на обслуговування особняка, як і раніше, йде кругленька сума. Витрати включають утримання охорони (500 тисяч на місяць), басейну (ще 150 тисяч), платню покоївки та садівника.

"Деякі намагаються вирішити питання кардинально": В Україні назвали головні складнощі з пошуком ухилянтів

понеділок, 20 травень 2024, 12:44

Українським правоохоронцям вкрай рідко вдається відшукати серед військовозобов’язаних громадян тих, хто ухиляється від мобілізації. Адже деякі чоловіки намагаються вирішити питання кардинально – тікають за кордон. Про це в розмові з OBOZ.UA розповіли у...

Деякі українці мають право на дострокові пенсії: Хто може отримати і за яких умов

понеділок, 20 травень 2024, 12:25

Багатодітні матері, які виховали п'ятьох або більше дітей до шестирічного віку, можуть отримати дострокову пенсію в 50 років за наявності 15 років страхового стажу. Батьки за тих самих умов можуть претендувати на пенсію в 55 років з 20 роками стажу. Пр...