Помста УПЦ МП? У Києво-Печерській лаврі пограбували келію нового намісника Авраамія

На території Києво-Печерської лаври пограбували келію, де проживав виконувач обов'язків намісника Лаври архімандрит Авраамій (Лотиш). Про це ТСН.ua повідомили у відділі комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

"Ми проводимо перевірку", - зазначили у столичній поліції. У пресслужбі Православної церкви України нам підтвердили інформацію. Нам розповіли, що сьогодні, 7 квітня, коли зустрілися на службі з новим намісником Києво-Печерської лаври, то архімандрит Авраамій підтвердив інформацію про пограбування.

У коментарі УП, архімандрит Авраамій повідомив, що двері у келію виламали, вкрали комп'ютер та його особисті речі. Ті речі, що не вкрали, — потрощили. Зазначимо, архімандрит Авраамій 7 квітня вперше провів літургію в Києво-Печерській лаврі з нагоди свята Благовіщення Пресвятої Богородиці. Богослужіння відбулося в Успенському соборі Лаври.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...