Помста за підтримку України? Росія терміново припиняє пасажирське авіасполучення з Туреччиною

Зразу після плідної зустрічі Зеленського з Ердоганом в Стамбулі, у Москві різко згадали про епідеміологічну небезпеку, котра може загрожувати російським туристам

Росія з 15 квітня до 1 червня призупиняє регулярні та чартерні авіарейси до Туреччини. Про це заявила віцепрем’єрка РФ Татьяна Голікова, зазначають Патріоти України.

"Ми прийняли рішення обмежити регулярне та чартерне авіасполучення, що здійснюється з російських міжнародних аеропортів до аеропортів Турецької республіки та у зворотньому напрямку з 15 квітня до 1 червня", - сказала вона на брифінгу у понеділок.

За її словами, виняток передбачений лише для рейсів, організованих для повернення росіян додому та поїздок, пов’язаних з будівництвом атомної електростанції Аккую.

Також на взаємній основі збережуть два рейси на тиждень з Москви до Стамбула і навпаки.

Туроператорам радять на цей період, з 15 квітня до 1 червня призупинити продаж турів до Туреччини, а туристам, які придбали такі поїздки, відкласти подорож.

Втім, зазначила Голікова, росіяни, які вже знаходяться в Туреччині, можуть повертатися у заплановані дати.

Рейси на такий самий період призупинили також до Танзанії.

Рішення пояснюють ситуацією з коронавірусом у цих країнах. Наприкінці тижня у Туреччині зареєстрували новий максимум заражень за добу - понад 55 тисяч.

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...