Помста звіра: У США поранений олень вбив мисливця, який полював на нього

В американському штаті Арканзас підстрелений олень вбив мисливця, який під час полювання вистрілив в нього з рушниці. За інформацією BBC, 66-річного мисливця знайшли пораненого у лісі. На його тілі були характерні сліди від рогів оленя, передають Патріоти України.

Під час полювання чоловік підстрелив оленя. А коли підійшов ближче до тварини, та накинулась на нього і рогами проштрикнула тіло. Постраждалий після цього зателефонував своїй дружині, яка викликала швидку. Однак врятувати його життя лікарям не вдалось.

Кіт Стівенс з Комісії з риболовлі Арканзасу у коментарі місцевим ЗМІ пояснив, що загибель 66-річного чоловіка стала справжнім шоком, адже він був мисливцем з 20-річним стажем. Та додав, що для визначення точної причини смерті, проведуть посмертну експертизу. Окрім цього, комісія розшукує пораненого оленя.


Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...