Помстилася за зраду: Жінка проїхала 49 світлофорів на червоне світло в машині колишнього

Поліція Шаосіна, що в Китаї, заарештувала жінку та чоловіка, який їй допомагав. Їх звинувачують у порушенні правил дорожнього руху 50 разів за два дні, передають Патріоти України.

Жінка, на ім'я Лу, переконала знайомого орендувати Audi у свого колишнього хлопця. На цьому автомобілі вони проїхали 49 світлофорів на червоний сигнал. Проте далеко заїхати їм не вдалося – їх спіймала місцева поліція і затримала за перевищення швидкості.

За інформацією поліції, Лу використовувала машину свого колишнього, щоб навмисне їздити на червоне світло і збирати штрафи. У такий спосіб китаянка задумала помститися колишньому хлопцеві, за те, що він кинув її заради іншої жінки.

Повідомляється також, що чоловік, який допомагав дівчині, погодився на злочин, бо Лу пообіцяла піти з ним на побачення. Суцільна Санта-Барбара.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...