Витончена "помста": Жінка схудла на 40 кг після пологів і кинула чоловіка, який її образив (фото)

Пак Джі Вон

Жінка з Південної Кореї схудла на 40 кг після пологів і покинула чоловіка, який називав її непривабливою, передають Патріоти України.

Пак Джі Вон народила дитину, після чого у неї з'явилися нездорові звички харчування. Поступово її вага дівчини збільшився вдвічі й перевищила 86 кілограмів.

Протягом 10 місяців молода мати виснажувала себе дієтами й фізичними навантаженнями. Менш ніж за рік їй вдалося скинути 40 кілограмів, але навіть попри це, чоловік все ще не був у захваті. В підсумку вона вирішила піти від нього.

За її словами, після розриву у неї почалося нове життя. Зараз вона веде блог, в якому дає фоловерам поради зі схуднення, ділиться рецептами здорових страв і виховує доньку.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...