"Помстилися за Кузю": ЗСУ ліквідували окупанта, який замучив до смерті кота

В Україні ліквідовано живодера з Архангельської області (РФ) Артем Лаврентьєв, який "прославився" тим, що протягом кількох тижнів жорстоко знущався з кота своєї матері, знімав катування на відео і викладав у мережу. Історія набула резонансу: Лаврентьєв у результаті вирушив у колонію, а закатованій ним до смерті тварині навіть встановили пам'ятник, передають Патріоти України.

З місць не настільки віддалених живодер вирішив вибратися, попросившись повоювати в Україні, а ЗСУ поклали край його нікчемному існуванню. Про ліквідацію живодера-окупанта повідомив блогер Necro Mancer.

"Сєвєродвінський живодер Лаврентьєв Артем Олександрович 1985 р.н. вирішив з колонії поїхати ним побивати "укропів", але ЗСУ помстилися за котика Кузю", – зазначив він.

Журналіст Денис Казанський уточнив, що живодер жорстоко мучив тварину разом зі своєю співмешканкою протягом кількох тижнів. Знущання знімав на відео та публікував у мережі. Зрештою кіт був закатований до смерті. А Лаврентьєва через резонанс, який викликав його злочин, посадили та позбавили батьківських прав.

"С*ка, якого тільки зброду у них немає. Не армія, а збіговисько покидьків всього роду людського", – написав журналіст.Коту Кузі, якого замучив живодер, у Сєвєродвінську встановили пам'ятник.

\Не дивно, що на малій батьківщині жителі зозахисники без особливої скорботи зустріли звістку про ліквідацію Лаврентьєва.

"Прийшла 100% достовірна інформація, через військкомат. Мертвий Артемко Лаврентьєв, живодер. Убив разом із співмешканкою кота своєї матері. 3,5 роки колонії, позбавлення батьківських прав. З колонії напросився на СВО. Зник безвісти влітку, знайдено тільки зараз. У січні-лютому те, що від нього залишилося за кілька місяців непохованим, привезуть його матері до Сєвєродвінська, у закритій труні", – написали у місцевій зоозахисній групі.

При цьому інші росіяни переконані, що людина, яка замучила беззахисну тварину, а потім вирушила вбивати людей в чужу країну, зовсім не заслуговувала на смертьі, адже "спокутувала всі свої гріхи, істинні і уявні, кров'ю".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...