"Помстився" за те, що пішла від нього: У Харкові чоловік завдав колишній ножових поранень, а потім підпалив разом із квартирою

Потерпілу знайшли під час гасіння пожежі, однак вона померла по дорозі у лікарню.

У Харкові поліцейські затримали чоловіка, який завдав жінці понад 20 ножових поранень, а потім підпалив квартиру із ще живою постраждалою. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передають Патріоти України.

Як зазначається, травмовану потерпілу виявили під час гасіння пожежі у квартирі, де вона мешкала. Довести жінку до лікарні не встигли – вона померла в кареті швидкої медичної допомоги. Експерти нарахували на її тілі понад 20 ножових поранень.

Правоохоронці вийшли на слід 32-річного чоловіка, з яким потерпіла раніше співмешкала у будинку під Харковом. Рік тому вона покинула чоловіка через його постійні знущання та образи. До того ж зловмисник не раз підіймав на жінку руку. Як повідомляється, потерпіла рік тому винайняла квартиру у Харкові та разом із дітьми переїхала до міста.

За даними поліції, ввечері 16 лютого, колі жінка була вдома сама, зловмисник прийшов до неї та жорстоко розправився з колишньою співмешканкою. Після скоєння злочину він підпалив квартиру.

Наразі чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк до 15 років або довічним позбавленням волі.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...