Помилка дорого коштувала: Дівчина заплатила за парковку в Одесі тисячу доларів

Цікавий випадок стався в Одеса. Дівчина, виїхавши на курорт, залишила свою машину на парковці, а коли повернулася за нею, то дізналася, що лічильник накапав їй тисячу доларів за таку послугу. Але діватися було нікуди і вона заплатила гроші, а перед цим зняла відео, яке миттєво розлетілося в мережі, передають Патріоти України.

"Ось, що буває, коли машину залишаєш не на тому місці!",- розповіла блондинка і показала товсту пачку грошей - 26700 гривень, які якраз збиралася віддати за 16-денне зберігання свого авто.

Зокрема, вона сказала, що приїхала в Одеський аеропорт з іншого міста. Коли паркувала машину, був вихідний і навколо нікого не було, тому вона не знала, що вартість одного дня паркування близько 1440 гривень. Дівчина просто сплутала парковку з тією, що навпроти, де тариф-600 гривень на тиждень.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...