Помилка дорого коштувала: Дівчина заплатила за парковку в Одесі тисячу доларів

Цікавий випадок стався в Одеса. Дівчина, виїхавши на курорт, залишила свою машину на парковці, а коли повернулася за нею, то дізналася, що лічильник накапав їй тисячу доларів за таку послугу. Але діватися було нікуди і вона заплатила гроші, а перед цим зняла відео, яке миттєво розлетілося в мережі, передають Патріоти України.

"Ось, що буває, коли машину залишаєш не на тому місці!",- розповіла блондинка і показала товсту пачку грошей - 26700 гривень, які якраз збиралася віддати за 16-денне зберігання свого авто.

Зокрема, вона сказала, що приїхала в Одеський аеропорт з іншого міста. Коли паркувала машину, був вихідний і навколо нікого не було, тому вона не знала, що вартість одного дня паркування близько 1440 гривень. Дівчина просто сплутала парковку з тією, що навпроти, де тариф-600 гривень на тиждень.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...