Помилка лікаря була фатальною: Помер колишній футболіст збірної Франції, який останні 39 років провів у комі

У Франції на 74-му році життя помер колишній футболіст ПСЖ і національної збірної Жан-П'єр Адамс. Про це повідомляє L'Équipe, передають Патріоти України.

Останні 39 років відомий у минулому гравець провів у комі. Адамс завершив кар'єру у 1981 році. У 1982-му він ліг на планову операцію на коліні, проте через лікарську помилку Жан-П'єр впав у кому.

Трагічну помилку допустив анестезіолог, який того дня через страйк медиків курирував одразу вісім операцій. Ситуацію ускладнило те, що за Адамсом стежив стажист, який не розпізнав помилку досвідченого колеги і не зміг її виправити.

Від того часу до тями Жан-П'єр так і не прийшов. Останні 39 років за ним доглядала його дружина Бернадетт.

  • Адамс виступав на позиції центрального захисника. Він пограв також за "Нім", "Ніццу" та інші клуби.
  • У складі збірної Франції він провів 22 матчі.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...