Помирали на апаратах ШВЛ: У Росії спалахнула потужна пожежа у лікарні з хворими на коронавірус, багато загиблих (фото, відео)

У Санкт-Петербурзі (Росія) в лікарні Святого Георгія спалахнула пожежа, в якій загинули п'ять пацієнтів із діагнозом COVID-19. Як повідомляє Telegram-канал Mash, четверо отруїлися чадним газом, в одного відключився апарат ШВЛ, передають Патріоти України.

"Горить реанімація на шостому поверсі, так зване коронавірусне відділення. Є жертви. Загинули пацієнти – вони були підключені до апарату штучної вентиляції легенів. У відділенні їх було 16, але решту лікарі встигли перевезти в інше крило", – йдеться у повідомленні. Всього з будівлі евакуювали близько 150 осіб.

Telegram-канал LIFE SHOT пише, що причиною займання в палаті №2 на шостому поверсі, звідки почалася пожежа, став апарат ШВЛ, що загорівся. Додамо, що пожежники на місці проходять дезінфекцію після ліквідації вогню у відділенні лікарні, де проходили лікування хворі на COVID-19.

У пресслужбі головного управління МНС РФ по місту повідомили, що пожежа почалася о сьомій годині. О 6:55 загоряння локалізували. На шостому поверсі горіло приміщення площею 10 квадратних метрів. Вогонь гасили 75 рятувальників і 15 одиниць техніки.

У Росії порушили кримінальну справу про заподіяння смерті з необережності двом і більше особам. Лікарня Святого Георгія входить до числа установ Росії, перепрофільованих під лікування пацієнтів, у яких у важкій формі протікає коронавірусна інфекція.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...