"Помирати від болю...": Ветеран АТО розчулила мережу сильним кліпом (відео)

Співачка і ветеран АТО Анастасія Шевченко вразила мережу потужним кліпом. Дівчина, яка виступає під псевдонімом "Стасік", випустила відео на пісню "Ніж", в якому вона розповідає про те, що відчувати біль не соромно і ніхто не повинен приховувати це почуття. Відео опубліковано на офіційному каналі артистки в YouTube, повідомляють Патріоти України.

"Я прийшла сказати, що помирати від болю - не соромно. Відчувати біль, страждати від нього не є ганебним, що ніхто не зобов'язаний приховувати біль. Іноді після сильного болю у особистості стається злам, і з цим можна і потрібно жити", - сказала Шевченко.

"Дуже класний мікс українського етнічного вокалу. Будь ласка, продовжуйте", "Ого-го, оце так! Це ж просто аудіо-візуальна знахідка цього тижня", "Класний кліп! Чекаємо альбом!", "Крута", "Коли бюджетно, але щиро, виходить краще, ніж коли є тільки гора бабла. Від дорогущих кліпів вже нудить. Респект вам і творчих успіхів!", - пишуть в мережі.

Джерело: Обозреватель

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...