"Понабирали виродків чорно****х": Під час матчу УПЛ розгорівся расистський скандал (відео)

З лавки запасних "Десни" прозвучала расистська образа.

Матч 14-го туру чемпіонату України між "Зорею" та "Десною" завершився скандальним чином. У компенсований час на полі сталася сутичка між футболістами через фол Владислава Калітвінцева на Шахабі Захеді. В ході цього конфлікту форвард "Десни" Філіп Будковський схопив за шию захисника "Зорі" Джоеля Абу-Ханну, повідомляють Патріоти України.

Крім того, з лавки запасних хтось вигукнув расистську фразу: "Виродків понабирають, б***ь, чорножо***". Її було добре чутно в трансляції матчу. Як стверджує FootballHub, ця фраза прозвучала від когось із представників "Десни".

У коментарі сайту Tribuna.com гендиректор "Зорі" Станіслав Оганов заявив, що луганський клуб буде розбиратися з цією ситуацією: "У понеділок будемо звертатися в комітет етики і чесної гри УАФ. Ми зараз з'ясовуємо, ким ці слова були сказані. І надалі будемо писати листи до комітету етики. Це дуже неприємний інцидент. Нікому не дозволено ображати ні футболістів, ні інших людей, ні суперників. Потрібно вміти гідно програвати".

Момент на відео - на 2:41:12:

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...