Понти перемагають здоровий глузд: Провідний футболіст "Динамо" похвалився, як порушує ПДР на своїй шикарній автівці (відео)

Півзахисник київського Динамо Беньямін Вербич показав, як на своєму автомобілі порушив правила дорожнього руху. Футболіст опублікував у сторіс Instagram ролик, в якому видно, як він їде за кермом своєї машини, зазначають Патріоти України.

На відео можна помітити, як 27-річний гравець проїжджає знак, що обмежує швидкість руху на трасі до 80 км/год. Однак одразу ж словенець розганяється до швидкості понад 110 км/год.

У коментарі до ролика вінгер коротко написав: «Тепло в Києві…». До цих слів він додав смайлик, що сміється.

У нинішньому сезоні на рахунку Беньяміна 3 забиті м’ячі і 2 результативні передачі у 21 матчі за Динамо.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...