Пообіцяв стати "хорошим хлопчиком": Кияни показово провчили злодія, який вкрав трос для створення муралу з українським Героєм (відео)

Мешканці Троєщини провчили злодія, який опустився до того, щоб вкрасти трос, що використовувався для створення величезного муралу на одному з будинків. Про це розповіли у Telegram-каналі Лебедь и Шаман, опублікувавши відео з виховною роботою, проведеною щодо зловмисника, передають Патріоти України.

Як розповіли місцеві жителі, мурал, про який йдеться, присвячений українському Герою Максиму Яловцову, більш відомому як Макс Регбіст, який загинув, захищаючи Україну від російських загарбників.

«У нас на Троєщині жив Герой Макс Регбіст, який загинув у бою. І хлопці ось вирішили на честь його пам’яті зробити ось таку ось красу. Але з’явився вандал, який вкрав трос, намагався наламати всю цю красу. І ми хочемо так попередити, щоб, якщо в іншого з’явиться у думках, що-небудь зробити, знай, що ти будеш просто покараний», — попередили молодики, які зуміли відшукати того, хто вкрав трос, і показово його провчити.

Отримавши кілька лящів, зловмисник пообіцяв більше так не робити, після чого його відпустили на всі чотири сторони.


В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...