Попався той, що кусався: У Рівному жінка відсудила в колишнього чоловіка 5 тис. грн

У Рівному жінка відсудила у свого колишнього чоловіка 5 тис. грн через те, що він під час сварки вкусив її за ногу. Про це йдеться у рішенні Рівненського міського суду, передають Патріоти України.

У рішенні суду вказано, що сварка між колишнім подружжям виникла ще у червні 2021 року. Чоловік, вчиняючи домашнє насильство, вкусив жінку за стегно ноги, що призвело синців та крововиливу. Експерт встановив, що жінці було завдано легке тілесне ушкодження.

Підозрюваний свою вину визнав та пояснив, що готовий сплатити колишній дружині моральну компенсацію у вигляді 5 тис. грн. Суд визнав чоловіка винним та присудив йому 850 грн штрафу та зобов'язав його сплатити їй 5 тис. грн компенсації.

Україна в тренді: Букмекери оцінили шанси на перемогу учасників Євробачення-2024

середа, 8 травень 2024, 5:58

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться сьогодні, 7 травня. Букмекери назвали ймовірного переможця конкурсу. . Наразі перше місце посідає представник з Хорватії. Співак Baby Lasagna виступить з піснею Rim Tim Tagi Dim і наразі має вірогідність 60...

Смачний спосіб обманути старість: Американський мільярдер назвав один продукт, який продовжує життя

середа, 8 травень 2024, 5:40

45-річний Брайан Джонсон, мільярдер та підприємець, який став популярним через своє рішення зробити переливання крові свого 17-річного сина з метою зберегти молодість, заявив про намір поділитися "секретним інгредієнтом", що, за його словами, може прод...