Попередньо написала про суїцид в соцмережі: В Одесі 13-річна дівчинка кинулася під потяг (фото)

Машиніст відразу ж застосував екстрене гальмування, але зупинити поїзд вчасно не зміг.

У Суворовському районі Одеси загинула 13-річна дівчинка, кинувшись під поїзд. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

Надзвичайна подія трапилася вчора, 24 лютого, близько опівночі, в районі станції "Депо". За словами машиніста, він побачив, як дитина перетинала залізничну колію, розмовляючи телефоном, тому він відразу почав подавати попереджувальні сигнали. При цьому, почувши їх, дівчинка лягла просто на рейки. Машиніст відразу ж застосував екстрене гальмування, але зупинити поїзд вчасно не зміг.

Від отриманих травм потерпіла загинула миттєво.

"За словами родичів, в їхній родині конфліктів не було і намірів покінчити життя самогубством дитина не висловлювала. Проте її подруга розповіла, що за кілька годин до смерті та написала в загальну групу в одному з месенджерів, що хоче кинутися під поїзд", - повідомили в главку.

Порушено провадження у ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з позначкою "самогубство") Кримінального кодексу України. Всі обставини трагедії встановлюються. У соціальних мережах повідомляють, що загибла - Олена Маслова, 2007 р.н.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...