Попередньо від набряку легень: На Одещині під час кесаревого розтину померли породілля та немовля

У Татарбунарах Одеської області у лікарні померли породілля та немовля. Правоохоронці розслідують обставини їхньої смерті. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції Одеської області, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, до лікарні доправили 40-річну жительку одного із сіл Лиманської громади з неуточненою вірусною інфекцією. Під час обстеження жінки лікарі зʼясували, що вона перебуває на 30-му тижні вагітності. На облік вона не ставала.

У медзакладі стан жінки погіршився і лікарі зробили кесарів розтин – дістали мертву дитину. Породілля померла на операційному столі, попередньо він набряку легень. Причини смерті жінки та дитини встановлять після результатів судово-медичної експертизи.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою «природна смерть». Також відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали провадження за ознаками ст. 140ККУ.

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...

Оце так: Відому тенісистку звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли

неділя, 19 травень 2024, 23:01

Колишню італійську тенісистку Камілу Джорджі, яка завершила кар'єру в травні цього року, звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли у Флоренції. Про це повідомляє Corriere della Sera, передають Патріоти України. За інформацією видання...