Попереду "елегантна погода", дякувати антициклону Claws: Синоптики різко змінили прогноз для України на понеділок

Погода в Україні 3 серпня буде теплою і сухою, без шквалів вітру і сильної спеки. За даними синоптика Наталії Діденко, погода в понеділок буде сухою на території всієї країни, але локальні короткочасні дощі можуть зруйнувати "ідилію" дня, зазначають Патріоти України. За даними синоптика, завдяки антициклону завтра над Україною буде переважно ясне небо.

"Антициклон на ім'я Claws організовує красиву суху, переважно сонячну погоду. Карта 1. Вдень якісь блохи-осередки вологості спробують розмочити ідилічну антициклональну картинку в Центрі та на Півночі України (карта 2), але навряд чи в них щось суттєве вийде. Температура повітря вдень коливатиметься в комфортних межах, +22... +28 градусів", - пише Діденко в Facebook.

Синоптик уточнила, що спека в країну почне повертатися з 4 серпня.

"Із вівторка літо схаменеться, повернеться з осінніх гульок, і температура повітря почне відчутно бігти вгору. Вже з 4-го серпня і до кінця тижня очікується у більшості областей +26+31 градус, лише 5-го серпня дещо похолоднішає у західній частині України. Завтра - день елегантної погоди, не холодно, не спекотно, можна гуляти на вулиці після роботи", - додала експерт.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...