Попереду "некурортний" тиждень: Синоптик Наталка Діденко попередила про грозові дощі та шквали

Наталка Діденко

На вихідних, 5-6 червня, в Україні прийде потепління, проте очікуються дощі та грози, повідомляють Патріоти України з посиланням на синоптика Наталку Діденко.

"Хмари, дощі, грози, сонце і нарешті несміливе потепління - усі ці герої серіалу "Нетаке літо в Україні" вже гримуються перед вихідними", - повідомила вона.

Так, 5 червня циклон, який зсунувся із Приазов'я за наші межі, все одно закидатиме дощі у східні області України, у прилеглі центральні, на південний схід.

У навколокарпатських областях атмосферний фронт із заходу спричинить дощі, в горах - помірні зливи.

На Волині, Рівненщині, Тернопільщині, Хмельниччині, у більшості північних областей, у Вінницькій та значній частині Черкаської областей, на Одещині та Миколаївщині суттєві опади не очікуються.

За словами пані Діденко, 6-го червня розраховуйте на періодичні дощі практично повсюди в Україні. Подекуди до дощів приєднається гроза та шквал.

Температура повітря впродовж суботи-неділі обіцяє бути комфортною, у денні години +18°C...+23°C. Хіба що завтра, 5-го червня у східній частині буде свіжіше, +15°C...+19°C.

У Києві та околицях ймовірність дощу 5-го червня незначна, 6-го червня - більша.

У столиці вихідними буде приємно тепло, максимальна температура повітря 5-6 червня ошиватиметься біля +20-ти °C.

Наталка Діденко зауважила, що понеділок, 7 червня, принесе в Україну знову багато дощів.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...