Поповнення в пеклі: Дрон ЗСУ двома бомбами ліквідував БМП російських найманців на Донбасі

Напередодні у Мережі з'явилися кадри з Донбасу, де можна побачити знищення бойової машини російських найманців. У пості не сказано, коли і де було знищено БМП. Відомо, що бойову машину піхоти було знищено снарядами, які на неї скинув безпілотник, зазначають Патріоти України.

Це не перший випадок, коли за допомогою дрону українські військові знищують бойову техніку чи транспорт російських найманців. У серпні 2019 року на Донбас прибуло дві БМП, які вели обстріл позицій ЗСУ. За допомогою дрону вдалося вирахувати їхнє розташування та координати, а вже військові змогли прицільно вдарити та знищити бойові машини. У липні 2021 року ударний дрон, який ЗСУ передали волонтери, зміг знищити двома снарядами ворожу БМП.

Роман Донік повідомив, що цей дрон вже знищив 7 БМП і ворожу військову техніку на Донбасі. БМП – бойова машина піхоти, яку використовують для транспортування особового складу та для вогневої підтримки. Також з машини можна вести вогонь десанту, що дозволяє підвищити захищеністьі мобільність піхоти на полі бою. Можна використовувати БМП і для спільної дії з танками у бою.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...