Попросили допомогти... з дублікатом ключей: На Одещині чоловіка виманили з квартири і застрелили у власному підʼїзді

На Одещині чоловіка вбили у власному підʼїзді пострілом в голову. Це сталось у Балті Подільського району. До домофону до 30-річного чоловіка зателефонував невідомий і, за словами дружини, попросив спуститися в під'їзд для допомоги з дублікатом ключа. За 15 хвилин його тіло виявив сусід із вогнепальним пораненням голови. На місці виявлено гільзу калібру 5.45 мм. Спершу про випадок повідомили у місцевих Телеграм-каналах. Згодом подробиці повідомили у Подільському районному управлінні поліції Одеської області, передають Патріоти України.

"Тіло небіжчика з вогнепальним пораненням виявили біля його будинку в місті Балта. Поліцейські попередньо встановили, що загиблого, який займався виготовленням ключів, по домофону викликав на вулицю невідомий чоловік нібито, щоб зробити замовлення. А вже за декілька хвилин сусіди сповістили дружину і поліцейських про те, що він мертвий", - розповіли у поліції.

Убивцею виявився сусід загиблого. Постріл він здійснив з автомата Калашникова.
Чоловіка розшукали в Одесі, куди він одразу втік. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...