"Попри страшний діагноз, боровся до останнього": Помер 19-річний син голови Львівської ОВА

Помер Зіновій Козицький - син очільника Львівської обласної військово-цивільної адміністрації Максима Козицького, передають Патріоти України.

"Відійшов у вічність внаслідок важкої хвороби мій син Зіновій. Він горів життям і мріями, а ми – жили ним! Немає ні слів, ні спокою, лише горе, що розриває серце", – написав очільник Львівської ОВА.

Він повідомив, що 24 липня о 19:00 у львівському Храмі Святої Трійці відбудеться парастас. Похорон Зіновія відбудеться 25 липня о 14:00. Храм Святої Трійці, вул. Тершаковців, 11а.

В Українському католицькому університеті, де Зіновій здобував освіту за програмою "Культурологія", повідомили, що невдовзі після вступу до навчального закладу у юнака виявили онкологічне захворювання.

"Батьки, друзі, медики відчайдушно боролися за життя хлопця. Та на жаль, хвороба перемогла… Попри страшний діагноз, Зіновій боровся до останнього – вчився, проходив лікування, не втрачав віри. Викладачі згадують Зіновія, як світлу та сильну людину, він дуже мужньо переносив страждання", – йдеться в повідомленні УКУ.

Не зупинився: В Одесі водій "покатав" на капоті співробітника ТЦК - травмований військовий дав покази

середа, 24 липень 2024, 17:25

Вранці 24 липня 2024 року в Хаджибейському районі Одеси стався інцидент: чоловік кілька сотень метрів провіз співробітника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки на капоті, передають Патріоти України. В ТЦК та СП стверджують, що...

Військовий збір можуть збільшити до 5%: Скільки доведеться платити з мінімальної та середньої зарплати

середа, 24 липень 2024, 16:48

У разі підвищення військового збору до 5%, яке запропонував Кабінет міністрів, кожен українець із мінімальною зарплатою віддаватиме по 400 грн на місяць, а із зарплати у 20 тис. грн стягуватиметься вже по 1 тис. грн. Щоденні платежі становитимуть 13 та...