"Все могло завершитися дуже сумно": Популярна українська блогерка розповіла подробиці "викрадення" дочки під Києвом (фото)

Українська блогерка Альона Лоран підтвердила, що її малолітню дочку Габріелу планували викрасти. Проте злочинців спіймали під час передання викупу за дитину - 200 тисяч доларів. Телеведуча на своїй сторінці в Instagram розповіла, що викрадачем виявився сусід, з яким ніколи не виникало конфліктів. Викрадення він планував ще з 4 серпня і постійно стежив за сім'єю, передають Патріоти України.

"Нас попередили правоохоронні органи. Ми були готові. Габі нічого не знає і ні морально, ні фізично не постраждала. Зловмисники вже закриті. Термін вироку – від 8 до 15 років тюремного ув'язнення. Якби не правоохоронці та не інсценування викрадення – все могло бути сумно", – поділилася Лоран.

Блогерка також зізналася, що її дочка була в безпеці, коли вона розмовляла з викрадачем щодо викупу.

Нагадаємо, правоохоронці встановили, що викрадачі ретельно готувалися до скоєння злочину. Зокрема вони орендували будинок, в якому планували утримувати дитину. Членів угруповання затримали в селі Білогородка Київської області.



Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...