Популярний азовський курорт з висоти пташиного польоту при заході сонця (відео)

Відео Кирилівки, коли вже пляжі порожні, а вечірні закладу ще тільки відкриваються.

Популярний азовський курорт Кирилівка, на пляжах якого в цьому році яблуку ніде впасти , ввечері виглядає тихим і спокійним, повідомляють Патріоти України. Те, що називають Кирилівкою, включає в себе кілька курортних зон - Федотову косу і косу Пересип.

Відео Кирилівки, коли вже пляжі порожні, а вечірні закладу ще тільки відкриваються, опублікував користувач з ніком Mi Dron4ik.

На ролику видно захід, який грає яскравими фарбами, вдалині - жовті поля, спокійна морська гладь. Любителі нічних купань ще залишаються на березі. Молодь влаштовує посиденьки біля багаття.

Парк атракціонів оживає з початком вечора. Тут все виблискує і переливається яскравими вогнями. Охочих побувати в місцевому Луна-парку багато, але ціни теж немаленькі.


Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...