Популяризувати українське по-новому: Патріоти створили комікс з видатними українцями у буремні часи нашої історїї (відео)

Такі книжки за задумом авторів на ура читатимуть діти, не з під палиці

Створили серію українських фантастичних коміксів в жанрі альтернативної історії "ВОЛЯ:The WILL". Події в них пов'язані з Українською революцією 1917-1921 років. Не без художнього вимислу, вдало застосувавши формат коміксу, зазначають Патріоти України.

Героями коміксів стали голова Центральної Ради Михайло Грушевський, гетьман Павло Скоропадський, авіаконструктор Ігор Сікорський, академік Володимир Вернадський, козацький ватажок Максим Кривоніс. Їм протистоять Ленін, Троцький, та навіть привид царя Миколи II.

На думку авторів, такий розважальний підхід сприяє залученню масового читача до вивчення цих буремних подій та створює сучасний медійний погляд на Історію України.

Перший том вийшов два роки тому. Команда проекту активно співпрацює з історичними реконструкторами, регулярно проводить конкурси, лекції та запускає освітні проекти, популяризує вивчення історії серед дітей та дорослих читачів, передає osvitoria.media.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...