"Пора валить": Популярний блогер оголосив, що залишає Росію через "мракобісся та закручування гайок"

Відомий російський блогер Руслан Усачов оголосив, що збирається покинути РФ. Усачов входив до групи особливо впливових відеооглядачів, у його каналу на YouTube 2,5 млн підписників, передають Патріоти України.

«У мене на каналі кілька років виходило шоу „Пора валити“. Але я не замислювався про це серйозно … А тепер я дивлюся на всю цю несправедливість, мракобісся, лицемірство, закручування гайок, маніпуляцію фактами, просто безсоромну поведінку. І треба частіше підлогу мити в квартирі, а то раптом доведеться на ній обличчям лежати… У якийсь момент клацнуло: пора валити з Росії», — зізнався блогер.

За словами Усачова, рішення вже прийнято, залишилося владнати організаційні питання, і в липні він покине територію РФ. Руслан Усачов (справжнє ім'я — Руслан Віхлянцев) веде свій блог з 2010 року. 32-річному блогеру особливо близькі теми подорожей (так з'явилося шоу «Пора валити»), культурні події, огляди новинок кіно. Також на каналі Усачов веде докладний аналіз новин з Росії.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...