Поранена мати в лікарні: На Закарпатті чоловік до смерті побив маленьких дітей співмешканки (фото)

Чоловіку пред'явлено підозру в скоєнні умисного вбивства двох малолітніх дітей з особливою жорстокістю.

Увечері напередодні Різдва в готельно-ресторанному комплексі "Оксана" в місті Тячів (Закарпатська область) 30-річний чоловік завдав ножових поранень своїй співмешканці і її маленьким дітям. Дев'ятирічна дівчинка і дворічний хлопчик померли на місці злочину. Про це повідомили в прес-службі поліції Закарпатській області, передають Патріоти України.

Як йдеться в повідомленні, п'яний 30-річний житель селища Буштино посварився зі своєю 35-річною співмешканкою, разом з якою в закладі було двоє її дітей: "У ході сварки 30-річний зловмисник завдав жінці і дітям тілесних ушкоджень. Від отриманих травм малолітні померли на місці події. З важкими тілесними ушкодженнями до лікарні доставлена і сама 35-річна мати дітей".

Зловмисника затримано, він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Йому пред'явлено підозру в скоєнні умисного вбивства двох малолітніх дітей з особливою жорстокістю (п.1,2,4 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України) і в замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15 ч.1 115 Кримінального кодексу України). Санкція першої статті передбачає довічне ув'язнення. Слідство у справі триває.

У соцмережі Facebook опубліковано фото затриманого, а також дітей, яких він позбавив життя.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...