Поранені верещать, неушкоджені - тікають: В Кривому Розі перевернулася фура з сотнею поросят (фото)

В Кривому Розі сталася моторошна аварія - перекинулася фура, яка перевозила понад сотню поросят. Про це повідомляють місцеві пабліки, передають Патріоти України.

Як пише "Перший міський. Кривий Ріг", аварія сталася на вул. Кобилянського. Деякі тваринки, на жаль, загинули. Але іншим вдалось вибратись з розтрощеної вантажівки. Тварини, що вижили, ходять вулицею або верещать у вантажівці. На узбіччі лежать тіла померлих свиней.

За даними Telegram-каналу "СВОЇ. Кривий Ріг", попередньо, госпіталізували двох людей. Представники перевізника виїхали з Дніпра, аби забрати свиней.

"Є поросятка, в яких перебиті ноги, забої та інші травми. Нині небайдужі мешканці надають їм першу допомогу, налили миску воду, аби худобі було не так спекотно", - пишуть в мережі.

За попередньою інформацією, водій фури в якийсь момент втратив контроль над керуванням. Через отримані травми його та пасажира фури шпиталізували до лікарні.

Кількох поліцейських відсторонили: На Полтавщині розпочали розслідування щодо насильства над підлітком

неділя, 1 вересень 2024, 15:43

На Полтавщині розпочато досудове розслідування за фактом сексуального насильства над малолітнім хлопчиком. Чотирьох поліцейських, які назначили тільки штраф батькам підозрюваних, відсторонили від слідства. Про це повідомляє пресслужба Полтавської облас...

Поранені верещать, неушкоджені - тікають: В Кривому Розі перевернулася фура з сотнею поросят (фото)

неділя, 1 вересень 2024, 15:03

В Кривому Розі сталася моторошна аварія - перекинулася фура, яка перевозила понад сотню поросят. Про це повідомляють місцеві пабліки, передають Патріоти України. Як пише "Перший міський. Кривий Ріг", аварія сталася на вул. Кобилянського. Деякі тваринки...