Поранений помирав кілька днів у полі: Бойовики передали тіло ще одного українського бійця

Представники російсько-окупаційних військ передали ще одне тіло полеглого захисника на підконтрольну Україні територію. Як повідомляє прес-центр ООС, наразі, особу загиблого не ідентифіковано, передають Патріоти України.

Зазначається, що ймовірно, це – третій військовослужбовець, якого до цього часу вважали пораненим після цинічного вбивства морських піхотинців 13 липня поблизу населеного пункту Зайцеве, Донецької області.

"Після проведення процедури упізнання, завершення судово-медичної експертизи та оформлення відповідних документів, силами пошукової групи "Евакуація 200" тіло доправлять до місця поховання. Про дату поховання героя буде повідомлено додатково", - йдеться у повідомленні.

Військовий волонтер Діана Петреня на своїй сторінці у мережі повідомила, що поранений боєць помирав в полі чотири дні, оскільки бойовики не дозволяли українській стороні його забрати.

"Військовий, який лежав 4 дні поранений на полі і чекав допомоги - помер. Ще раз, для тих хто не усвідомив з першого разу. Військовий, який був в групі евакуації, і якого поранили тоді коли вбили нашого медика, 4 дні лежав у полі бо орки не давали його забрати. Один. На спеці. Без води. Без допомоги", - написала вона на своїй сторінці у соцмережі.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...