Поранених несли на ношах: У мережі з'явилося відео моменту виходу українських військових з "Азовсталі"

У мережі з'явилося відео моменту виходу українських військових з "Азовсталі" у Маріуполі. Відповідне відео опублікував телеграм-канал "Мариуполь сейчас", передають Патріоти України.

На кадрах видно, як військові йдуть і несуть на носилках тяжкопоранених бійців. Їх десь орієнтовно 50 осіб. Але точно розгледіти, що це саме українські військові на відео неможливо.

Варто зазначити, що 16 травня почалася евакуація захисників Маріуполя із заблокованого заводу "Азовсталь". Про порятунок захисників "Азовсталі" повідомив у вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський.

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила що 16 травня з "Азовсталі" до медичного закладу в Новоазовську ("ДНР") було евакуйовано 53 тяжкопоранених для надання медичної допомоги. Ще 211 осіб через гуманітарний коридор були доправлені в Оленівку ("ДНР"). Для подальшого повернення їх додому буде здійснено процедуру обміну, додала заступниця міністра оборони України.

17 травня віцепрем’єрка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук зазначила, що з території заводу "Азовсталь" у Маріуполі було вивезено 52 поранених захисників. Коли їхній стан покращиться, буде здійснено обмін на російських військовополонених.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...