Поранив поліцейських та перелякав сусідів: У Кривому Розі чоловік підірвав у дворі гранату, йому відірвало ногу (фото, відео)

У Кривому Розі пролунав вибух. В результаті події постраждав 61-річний чоловік. Про це повідомляє прес-служба Криворізького районного управління поліції в Facebook, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, біля одного з будинків по вул. Кармелюка в руках у чоловіка вибухнула граната. Він отримав серйозні травми. Потерпілого у важкому стані доставили в лікарню.

На місці інциденту працюють правоохоронці. З'ясовуються всі обставини події.

За даними місцевого видання 0564.ua, спочатку чоловік погрожував підірвати гранату, тому викликали поліцейських, нацгвардійці та вибухотехніки. Вибух прогримів приблизно о 18: 00.

У свою чергу місцевий журналіст Олег Єрмолинський у своєму Telegram-каналі повідомив, що правоохоронці вели з потерпілим переговори. Їм вдалося умовити чоловіка віддати одну гранату, але друга впала на асфальт і здетонувала. За його словами, у потерпілого відірвана нога. За попередніми даними, чоловік-учасник АТО. Поліція проведе обшук у квартирі підривника, бо є інформація, що там схрон зброї.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...