Поряд лежала зброя: На Житомирщині знайшли застреленим молодого лейтенанта

На території військової частини в містечку Чуднів Житомирської області 9 листопада виявили тіло 28-річного лейтенанта з вогнепальним пораненням. Причини його загибелі з’ясовують правоохоронці, серед версій розглядається і самогубство, передають Патріоти України.

Зазначається, що напередодні молодший офіцер став на добове чергування, а приблизно о 22-й пішов у кімнату відпочинку. Згодом застреленим його знайшли колеги. Поряд із тілом лежав табельний пістолет.

Відомо, що загиблий лейтенант родом із Херсонщини. Передсмертної записки він не залишив. За вказаним фактом слідчі зареєстрували кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство і з позначкою про самогубство.

"Його тіло знайшли з вогнепальним пораненням грудної клітки, поряд лежав пістолет. Зараз поліцейські за цим фактом розпочали кримінальне провадження та встановлюють обставини події", – підкреслила речниця ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко.

Зі свого боку перший заступник військового прокурора Житомирського гарнізону Олексій Рихлюк додав, що самогубство є основною версією смерті військового, передає "Житомир.info".

"Вчора ввечері було виявлено тіло військовослужбовця без ознак життя. Одразу виїхали працівники поліції, військової прокуратури. Нині основна версія це самогубство", – сказав він.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...