"Порядна галицька вечірка": На Львівщині розгорівся скандал через заходи із груповим сексом

На Львівщині чоловік організовував секс-паті "Порядна галицька вечірка". Його підозрюють у "звідництві для розпусти". Про це повідомляє ZAXID.NET із матеріалів справи, передають Патріоти України.

Зазначається, що наприкінці грудня 2023 року підозрюваний орендував будинок для проведення секс-вечірок. Для цього він створив групу в Telegram, у якій було 63 людей. Підозрюваний публікував там правила поведінки на вечірці: усі мали здати свої мобільні телефони, діяв тематичний дрес-код, а також учасники могли займатись сексом чи вчиняти інші сексуальні дії за добровільної згоди.

Для участі у секс-вечірці кожен учасник мав пройти співбесіду із організатором по відеозв’язку. Ціна входу - від 700 до 3500 грн – залежно від статі та того, чи людина прийде сама, чи з парою. Після оплати організатор надсилав персональні номери на вечірку, які люди мали назвати при вході в будинок. Учасникам надавали презервативи, лубриканти і тд.

За інформацією правоохоронців, під час вечірки учасники вчиняли "розпусні дії та вступали у статеві зносини". Організатор секс-вечірок - уроджень села Заставне, що неподалік Львова. У березні 2024 йому повідомлено підозру.

"Це питання, яке постійно на слуху": Нардеп пояснив, чому в Україні є проблеми з ротацією військових

понеділок, 20 травень 2024, 7:45

В Україні армія налічує понад один мільйон людей. Частина із них залучена у війні, яку розв’язала РФ проти України. Проте далеко не всі наші військові пішли на ротацію. Про це в ефірі телемарафону повідомив нардеп Олександр Федієнко. «Так, це питання, ...

В Україні співробітникам ТЦК дозволили оглядати автомобілі у період воєнного стану

понеділок, 20 травень 2024, 7:30

У Хмельницькій області співробітникам Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки на період дії режиму воєнного стану дозволили оглядати автомобілі. Про це йдеться у спільному наказі начальника Хмельницької ОДА Сергія Тюріна та началь...