"Порядна галицька вечірка": На Львівщині розгорівся скандал через заходи із груповим сексом

На Львівщині чоловік організовував секс-паті "Порядна галицька вечірка". Його підозрюють у "звідництві для розпусти". Про це повідомляє ZAXID.NET із матеріалів справи, передають Патріоти України.

Зазначається, що наприкінці грудня 2023 року підозрюваний орендував будинок для проведення секс-вечірок. Для цього він створив групу в Telegram, у якій було 63 людей. Підозрюваний публікував там правила поведінки на вечірці: усі мали здати свої мобільні телефони, діяв тематичний дрес-код, а також учасники могли займатись сексом чи вчиняти інші сексуальні дії за добровільної згоди.

Для участі у секс-вечірці кожен учасник мав пройти співбесіду із організатором по відеозв’язку. Ціна входу - від 700 до 3500 грн – залежно від статі та того, чи людина прийде сама, чи з парою. Після оплати організатор надсилав персональні номери на вечірку, які люди мали назвати при вході в будинок. Учасникам надавали презервативи, лубриканти і тд.

За інформацією правоохоронців, під час вечірки учасники вчиняли "розпусні дії та вступали у статеві зносини". Організатор секс-вечірок - уроджень села Заставне, що неподалік Львова. У березні 2024 йому повідомлено підозру.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...